Zoeken naar let op geld lenen kost ook geld

 
let op geld lenen kost ook geld
0% J.K.P. op ALLES.
Betaal na levering en wees voor 100% gerustgesteld! Het comfort van de betaling per maand. Let op, geld lenen kost ook geld. De website van Unigro maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om u een betere gebruikerservaring te bieden.
Untitled Document.
Leningen en kredieten GROEP APERS co MEULENBERHGS.
Leningen en kredieten. Let op, geld lenen kost ook geld! Auto lening nieuw en tweedehands. U droomt van een nieuwe wagen of van een mooie tweedehandswagen die u zien staan heeft, maar u heeft twijfels bij de impact op uw budget?
Cofidis België kiezen voor uw lening.
Een krediet afsluiten. Wettelijke informatie en nuttige inlichtingen. Kiezen voor ons. De troeven van Cofidis. Wie zijn wij. Cofidis in een paar woorden. Belangrijke cijfers en geschiedenis. Waarden en beloftes. Kies uw taal. Let op, geld lenen kost ook geld.
VII.64 2 Let op, geld lenen kost ook geld credit2consumer.be.
Overeenkomstig artikel 14 van het KB van 21 juni 2011 moet deze boodschap in bijzondere lettertekens voorkomen in de visuele" reclame: De boodschap let" op, geld lenen kost ook geld" moet weergegeven worden in een letterteken met een minimumwaarde van 7 punten en moet minstens 4 % van de advertentieruimte innemen.
Geld lenen, kost geld! Alain Brovist.
Uiteindelijk werd eind 2010 bij wet in artikel 5, 2, vastgelegd dat elke bank, elke kredietgever en elke kredietbemiddelaar verplicht was om het zinnetje Opgelet: Geld lenen kost ook geld! op te nemen in elke vorm van reclame die zij voeren voor kredieten. Maar ook in elke promotie voor producten of diensten op tv, radio, op internet en in gedrukte media, maar ook op aanplakbiljetten en flyers, waar verwezen wordt naar een verkoop die op krediet kan gebeuren, moet de boodschap Let op, geld lenen kost geld in een voldoende groot lettertype vermeld worden.
SPF Economie ARTIKEL 5, 2: LET" OP, GELD LENEN KOST OOK GELD."
Modaliteiten: Overeenkomstig artikel 14 van het KB van 21 juni 2011 moet deze boodschap in bijzondere lettertekens voorkomen in de visuele" reclame: De boodschap let op, geld lenen kost ook geld moet worden opgesteld in een letterteken met een minimumwaarde van 7 punten en moet minstens 4% van de advertentieruimte innemen. Bovendien moet de boodschap, voor de reclame die verwijst naar het goedkoop of voordelig karakter van de kredietovereenkomst of aanspoort tot het verrichten van een nieuwe kredietopneming, worden opgesteld in dezelfde lettertekens als deze aangewend in de reclame ter aanduiding van dit bijzonder karakter of deze aansporing tot opneming.Ten slotte, In geval van reclame op het internet en als de boodschap slechts zichtbaar wordt door op een banner te klikken, dan staat de boodschap op een webpagina waarop alleen deze boodschap staat vermeld in schreefloze lettertekens die minstens even groot zijn als de grootste lettertekens aangewend in de banner.
Financiering: Mercedes-Benz Wemmel.
Velgen en banden. Let op, geld lenen kost ook geld. De financiering stelt u in staat uw Mercedes-Benz aan te kopen en naar eigen inzicht te gebruiken zonder onmiddellijk een groot bedrag uit te hoeven geven. Het gaat hier om een louter financiële operatie, een klassiek krediet waarbij geen sprake is van bijkomende diensten.
Let" op, geld lenen kost geld" De Morgen. Deel dit artikel.
Voor u uitgelegd. Let" op, geld lenen kost geld." De ministerraad heeft vrijdag een wetsontwerp over het consumentenkrediet goedgekeurd dat de Europese richtlijn over de kredietovereenkomsten voor consumenten in Belgisch recht omzet en dat de huidige wet over het consumentenkrediet bijschaaft. Het ontwerp moet consumenten onder meer beschermen tegen overmatige schuldenlast. PE Author 26 februari 2010, 1950.: Het ontwerp voert onder meer de verplichting in om op elke reclame voor kredieten de melding Let" op, geld lenen kost geld" te vermelden. Er komt ook een verbod op reclame voor kredietgroepering.
Argenta actie.
let op geld lenen kost ook geld
5 étoiles pour Nouvelle CLIO. Vul hier uw e-mailadres in. Wij sturen u vervolgens een mail voor een nieuw wachtwoord. Er is een e-mail met een tijdelijk wachtwoord aan u verzonden. Renault Sport modellen. Schat uw huidige wagen. Onderhoud en herstelling.
Kredietwaarschuwing Informatieverstrekking AFM Professionals.
AFM Autoriteit Financiele Markten. Melden misstanden en incidenten. Toetsing bestuurders en commissarissen. InnovationHub AFM DNB. AFM Autoriteit Financiele Markten. Financiële ondernemingen zijn verplicht in reclame-uitingen voor krediet een waarschuwing op te nemen over de gevolgen die aan dit krediet verbonden zijn. Het doel van deze waarschuwing is het bewustzijn van consumenten te verhogen over de mogelijke gevolgen van lenen. De kredietwaarschuwing bestaat uit de waarschuwingszin Let op! Geld lenen kost geld en het waarschuwingssymbool. Voorbeeld afbeeldingsformaten kredietwaarschuwing. Waarschuwing in reclame-uitingen. De Nadere Regeling Gedragstoezicht Financiële Ondernemingen Nrgfo bevat de regels voor het opnemen van een waarschuwingszin en symbool in reclame uitingen voor krediet.

Contacteer ons