Meer resultaten voor geld lenen kost geld reclame

 
geld lenen kost geld reclame
Let op! Geld lenen kost ook geld! Geldblog.be.
Geld lenen kost ook geld! De bekende slogan is ingevoerd in 2010, om consumenten nog meer te beschermen tegen het roekeloos aangaan van leningen en kredieten. Elk product waar reclame voor gemaakt wordt, op tv, radio of flyers, moet voorzien zijn van die slogan.
Financiering Autokruispunt.be.
Autokruispunt zorgt er voor. Let op, geld lenen kost ook geld. Representatief voorbeeld van een lening op afbetaling met laatste verhoogde maandaflossing.: Model Mitsubishi Lancer 1.8 DI-D Invite Cleartec voor een duur van 60 maanden aan een JKP van 399%., JKP Jaarlijks kostenpercentage van kracht op 26/02/2014. BTW: 12.99000, EUR. Voorschot: 1.94800, EUR. Te financieren bedrag: 11.04200, EUR. Vaste jaarlijkse debetrente 3.92%. 59 maandaflossingen van 15300, EUR. Laatste verhoogde maandaflossing: 3.40000, EUR. Totale prijs op afbetaling: 14.37500, EUR. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit n.v, kredietgever, Ravensteinstraat 60/15 1000 Brussel. BTW BE 0445.781.316. Adverteerder: Autokruispunt, concessiehouder, Leuvensesteenweg 219 3390 Tielt-Winge, BTW BE 0480.080.912. Uw Autokruispunt dealer treedt op als kredietbemiddelaar. Uw 10 zekerheden. De beste wagens. Alle merken aan de scherpste prijzen. Uw wagen naar de vestiging van uw keuze. 14 dagen omruilgarantie. Overname van uw wagen. In 2003 ging Autokruispunt van start te Tielt-Winge. Bescheiden maar vastberaden om een meerwaarde te kunnen bieden aan mensen die zoeken naar betaalbare wagens waar kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Dankzij mond-aan-mond reclame konden we in 2005 de vestiging te Overijse openen.
Lenen" kost geld" Netto.
Lenen" kost geld." 16 maart 2009 1143.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. De consument moet veel beter worden beschermd tegen allerlei praktijken waarbij hem kredieten worden aangesmeerd. Althans dat vindt Vincent Van Quickenborne, minister voor Ondernemen en Vereenvoudigen, die daarvoor een twaalfpuntenplan klaar heeft.
Geld lenen, kost geld! Alain Brovist.
Uiteindelijk werd eind 2010 bij wet in artikel 5, 2, vastgelegd dat elke bank, elke kredietgever en elke kredietbemiddelaar verplicht was om het zinnetje Opgelet: Geld lenen kost ook geld! op te nemen in elke vorm van reclame die zij voeren voor kredieten. Maar ook in elke promotie voor producten of diensten op tv, radio, op internet en in gedrukte media, maar ook op aanplakbiljetten en flyers, waar verwezen wordt naar een verkoop die op krediet kan gebeuren, moet de boodschap Let op, geld lenen kost geld in een voldoende groot lettertype vermeld worden.
Reclameboek Verplichte waarschuwing kredietreclames.
De Autoriteit Financiële Markten AFM maakte vorige week bekend dat financiële ondernemingen vanaf 1 april hun reclames over krediet op tv, radio, internet en in gedrukte media moeten voorzien van de waarschuwing: Let op! Geld lenen kost geld. Deze tekst moet consumenten bewust maken van de kosten en risicos van lenen. De AFM meent deze waarschuwing verplicht te moeten stellen bij reclames voor krediet. De AFM bericht; De" aanpassing van de Nadere Regeling Gedragstoezicht Financiële Ondernemingen Nrgfo bevat de regels voor het opnemen van een waarschuwingszin en symbool in reclame uitingen voor krediet.
Een lening of verkoop op afbetaling afsluiten? TopCompare.be.
Maar werkt dat wel echt in ons voordeel? Het motto geld lenen kost geld is belangrijk om in gedachten te houden. Het aangaan van een lening of het openen van een krediet kan, indien niet goed doordacht, leiden tot een gevaarlijke schuldenspiraal.
Hergroeperen van kredieten Creafin.
Opgelet, geld lenen kost ook geld. Deze vermelding Opgelet, geld lenen kost ook geld is verplicht in iedere vorm van reclame voor een lening op afbetaling. Wij besteden er hier ook speciaal aandacht aan. Je moet weten dat je niet eeuwig de kans krijgt om jouw kredieten of leningen te herschikken of centraliseren.
Stichting Reclame Code: uitspraken zoeken.
Geld lenen kost geld te zijn opgenomen. Zowel Boom als Geldlenenkostgeld.nl hebben laten weten dat in de gewraakte reclame-uiting deze wettelijk verplichte waarschuwing ten onrechte ontbreekt, maar dat de uiting onmiddellijk is aangepast. Door het ontbreken was de uiting in strijd met de wet en derhalve in strijd met artikel 2 van de Nederlandse Reclame Code NRC.
Let op, geld lenen kost geld Bankshopper.
De Economische Inspectie krijgt extra bevoegdheden om op te treden. Via een verstrakking van de regels op reclame, het vereenvoudigen van informatiefiches en contracten, het invoeren van een langere bedenktijd en het verbieden van het cash uitbetalen van een lening zal een stijging van het aantal mensen met overmatige schuldenlast vermeden worden. Het verplicht gebruik van de slogan Let op, geld lenen kost geld wordt de constante herinnering van het nieuwe beleid.
Lenen" kost geld" Netto.
Beveiligingslekken ontdekt in presentatiesysteem van Barco. Lenen" kost geld." De consument moet veel beter worden beschermd tegen allerlei praktijken waarbij hem kredieten worden aangesmeerd. Althans dat vindt Vincent Van Quickenborne, minister voor Ondernemen en Vereenvoudigen, die daarvoor een twaalfpuntenplan klaar heeft.
Reclameboek Waarschuwing Let op! Geld lenen kost geld ontbreekt ten onrechte.
Geld lenen kost geld te zijn opgenomen. Zowel Boom als Geldlenenkostgeld.nl hebben laten weten dat in de gewraakte reclame-uiting deze wettelijk verplichte waarschuwing ten onrechte ontbreekt, maar dat de uiting onmiddellijk is aangepast. Door het ontbreken was de uiting in strijd met de wet en derhalve in strijd met artikel 2 van de Nederlandse Reclame Code NRC.
Lenen in vertrouwen.
Wanneer je een lening aangaat, weet je dus op voorhand perfect waar je aan toe bent. Kredietboetiek.be is al 35 jaar betrouwbare kredietmakelaar. Bij ons kan je met een gerust hart een kredietaanvraag indienen. Let op, geld lenen kost ook geld.

Contacteer ons